tisdag 9 mars 2010

Korvpytt med grönsaker och stekt ägg


För ett tag sedan köpte vi jättegoda korvar ifrån samma ställe som vi köper allt vårat nötkött, Björlanda Gård. Korvarna består av endast kött och kryddor, inget annat. Jättegoda, otrolig skillnad mot dom man annars köper i en vanlig mataffär.

Igår gjorde vi en god korvpytt av korvarna och blandade grönsaker ifrån kylen. Till detta serverades det stekt ägg.

Skär korv och grönsaker (paprika, squash, lök, potatis) i små bitar och fräs i olivolja i en stekpanna. Salta och peppra och krydda med örtkryddor. Stek ägg och servera! Så enkelt och fort går det också.

3 kommentarer :

  1. Pytt i panna med en god korvsort är vardagsmat när den är som bäst!
    Tycker fröken Dill

    SvaraRadera
  2. Ser otroligt gott & fräscht ut och såklart ett plus för lite finare korv! :) Pytt är himla smidigt när man måste rensa ur kylen ibland!

    SvaraRadera
  3. Oj, nu blev jag hungrig... Inte bra, klockan är ju kvart i tio... Men får väl skylla mig själv som tittade in här...

    SvaraRadera