onsdag 3 februari 2010

Räksallad


Häromdagen lottade jag ut entrébiljetter till ett Te-seminarium ordnat av Sweden Herbs & Spices och igår så var jag och en kompis där. Återkommer till det i ett senare inlägg.

Innan vi åkte dit så behövde vi ju slänga i oss något i magen, något snabbt och lätt så man inte blir för tung i magen, räkor hade jag hemma så det fick bli en räksallad med Rhode Island dressing. Mycket fräsch och gott och lagom mättande.

Jag använde mig av räkor, isbergssallad, kokta ägg, gurka, paprika, tomater, majs och avocado.

Rhode Island dressing:
1 dl creme fraiche
1 dl majonäs
½ dl chilisås
några droppar tabasco
salt

Rör ihop allt och smaka av med salt.

3 kommentarer :

 1. Tack för erbjudandet om kvällens aktivitet, men tyvärr hinner jag inte få ihop fler med så kort varsel. Dock går jag och en kompis - hoppas du hade en trevlig kväll igår. Hälsningar Mimmi/Marie O

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det märkligt med barn och dagis, man önskar verkligen de kunde äta lika bra hemma! :-) Kul att du också har en dotter med samma namn/smeknamn som min - hur gammal är hon? Kul att ni bor i Gbg också och att du tyckte bloggen var fin :-)
  Så roligt det låter med teseminarium och den där goodiebagen var ju inte helt fel! Ha en finfin dag! kram

  SvaraRadera
 3. Carolina, min dotter är 3½ år. Går som sagt på dagis och äter jättemycket där, tar ofta två gånger till och med. Här hemma är det inte mycket som är gott....nej, det börjar faktiskt bli bättre men hon är kinkig med att testa nya smaker. Ha de bra!

  SvaraRadera