onsdag 24 februari 2010

Passion för Mat - matmässa 26-28 februari


Jag har tidigare skrivit om denna matmässa som kommer att hållas nu till helgen mellan den 26-28 februari i Eriksbergshallen här i Göteborg.

Mässan har varit två gånger tidigare och tyvärr så har jag själv missat den varje gång men nu till helgen ska jag absolut gå dit. Det kommer komma ett antal välkända kockar bla vinnaren av Årets Kock, Gustav Trägårdh, Alexandra Zazzi, Leif Mannerström och många fler.

Det kommer vara många leverantörer som kommer att bjuda på smakprov på sina produkter och självklart kommer man även att kunna köpa en hel del av deras varor. Ridderheims, Bjäre Fågel, Ekolådan, Gröna Lådan, Jakobsdals Charkuteri och Svenska Vinkompaniet är bara ett urval av alla utställare som kommer vara på plats. Hela listan hittar du här.


På lördag kommer det att vara EM i Ostronöppning under mässan och det kommer att finnas en ostronbar där det finns försäljning av färska ostron och skaldjur. Dit måste jag ju bara gå, ostron är ju så gott!!

Det kommer nog inhandlas en hel del och jag ska såklart ta med mig kameran så jag kan visa er som inte kan gå dit hur det såg ut.

Ni kommer väl???Bild lånad av Passion för mat.

3 kommentarer :

  1. Jag var där förra året. Riktigt trevligt!! Ska försöka hinna åka dit på söndag!!

    SvaraRadera
  2. Hela helgen är uppbokad med kalas så tyvärr blir det inget besök för min del. Hade jättegärna åkt dit annars.

    SvaraRadera
  3. Ååå, jag önskar att jag hade varit i Göteborg denna helg så jag hade kunnat besöka mässan!

    SvaraRadera