Fredagsmys - Medelhavsdelikatesser

Fredagsmyset idag får man nog kalla "Fredagsmys de luxe" ☺!

Jonny var och handlade på Saluhallen här i Göteborg idag och köpte på sig diverse delikatesser ifrån Capris (se ett tidigare inlägg om Capris här).

Det blev två sorters oliver (kalamata och en grön oliv fylld med soltorkad tomat), en stor bit parmesanost, fetaostfylld paprika, två sorters parmaskinka, salami, små marinerade mozzarellabollar, vanlig mozzarella, kronärtskockor......mums! Till detta serverade vi ett gott rött italienskt vin ♥.

Oliver och mozzarellabollar



Parmigiano reggiano


Min tallrik, en god bruschetta blev det oxå...



Diverse mumsigheter!


TREVLIG HELG!!

Kommentarer

  1. Men gud va smaskens! :P

    Ps: Kika in på bloggen! ;)

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen lyxigt och extremt gott ut! :-) Finns det något mysigare än att handla i saluhallar och delikatessbutiker och lyxa till det.

    SvaraRadera
  3. Hallå - vilket kalas!! Just sådana rätter jag bara älskar!!!! Får en otrolig längtan till sommarkväll, sitta ute och äta småplock... suck... och så är det värsta snöstormen därute :) Ha en skön helg :)

    SvaraRadera
  4. Ser supergott ut! Vi gjorde en gryta med lite liknande ingredienser; paprika, tomat, zucchini, fänkål, oliver, salami och halloumiost. Har aldrig haft halloumi i en gryta förut, men det var supergott! ;)

    SvaraRadera
  5. Men å vad gott! Sommar mitt i vintern! Idag har vi snöstorm här i Örebro och klass 2-varning, dvs. gå helst inte ut ... Det har jag inte gjort. Har dock planterat lite chilifrön och hoppas på att de kommer upp allihop! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar