torsdag 14 januari 2010

Kyckling curry med majs och ärtor


Den här rätten får jag säga hör till dom snabbaste som går att tillaga, riktig snabbmat men otroligt gott! Jag har bloggat om den tidigare men den tål att köras igen:

Ingredienser för ca 5 port:
3 st stora kycklingfileér
4 dl matlagningsgrädde
en klick smör
1 gul lök
1 msk kycklingfond
ärtor
majs
sockerärtor
curry
salt och peppar

Hacka den gula löken och bryn i smör, tillsätt curryn och låt fräsa en stund. Tillsätt kycklingen, salta och peppra och bryn tills den får färg. Tillsätt grädden och fonden och låt bli varmt, lägg i alla grönsaker. Servera med ris! Gott, gott....

Har varit och köpt årets första tulpanbukett.....snart är det vår.... :-)

2 kommentarer :

  1. Kyckling och curry är ju så himla gott, skulle gärna haft en sån tallrik här och nu =)

    SvaraRadera
  2. Nästan exakt likadan gryta hade jag med som lunchmat till jobbet idag, det vara bara vanliga ärtor som saknades.
    En favorit!

    SvaraRadera