onsdag 16 december 2009

Spaghetti all´ Arrabbiata


Kycklingfileér, 1 burk pastasås, spaghetti, parmesanost och kryddor. Med dom här få ingredienserna lagade jag idag till en enkel pasta rätt med pastasås Arrabbiata (tomater, chili, vitlök) ifrån Glenn Strömbergs sortiment.

Börja med att dela kycklingfileérna i mindre bitar, stek i olivolja ihop med valfri kryddblanding (jag hade en kryddblandning som heter "Sensuella Isabella" ifrån Änga Gård bestående av oregano, svartpeppar, vitlök, koriander, lök och örter). Salta. Häll över pastasåsen och låt puttra ihop några minuter.
Servera ihop med kokt spaghetti och riven parmesanost!

Superenkelt och jättegott.


2 kommentarer :

  1. Vad gott det ser ut! Har bara testat Glenns pasta men ska köpa denna sås nästa gång i Malmö :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, jag älskar sånna där kryddblandningar från mindre producenter. Överraskar ofta! :)

    SvaraRadera