Och så var den midsommarhelgen över ;-) Vi har haft det riktigt skönt, härligt väder, sol, bad i poolen, god mat och god dryck. Vi var här hemma tillsammans med barnens farmor, lugn och skönt. Åt traditionell midsommarmat till lunch och grillad lammbog till middag. Recept på bogen kommer senare, den blev fantastiskt god!
Vi inledde dagen med att skåla i champagne och äta jordgubbar. Även denna champagne var med i paketet vi beställde för ett tag sedan ifrån Champagnehuset. Läs mer om paketet jag beställde HÄR.
Till sillen och potatisen blev det förstås snaps. Det hör till! Eftersom vi inte var så många som skulle dricka snaps så tyckte jag det räckte med att köpa några småflaskor. Just dem här har vi köpt flera gånger förut så vi visste att de skulle vara goda. Snälleröds ekologiska snapsar, finns på Systembolaget.
Och så grillad lammbog med potatis till middag, återkommer med det receptet. Vad gjorde ni?
Coulon Père & Fils Réserve Premier Cru |
Till sillen och potatisen blev det förstås snaps. Det hör till! Eftersom vi inte var så många som skulle dricka snaps så tyckte jag det räckte med att köpa några småflaskor. Just dem här har vi köpt flera gånger förut så vi visste att de skulle vara goda. Snälleröds ekologiska snapsar, finns på Systembolaget.
Och så grillad lammbog med potatis till middag, återkommer med det receptet. Vad gjorde ni?
Kommentarer
Skicka en kommentar