Tips om helgaktivitet - Passion för mat

Måste tipsa er om vad som händer till helgen, då är det nämligen matmässa här i Göteborg. Passion för mat håller till i Eriksbergshallen fredag till söndag och bor ni i Göteborg med omnejd så måste ni gå dit :-)

Bilder från förra årets mässa
 Jag vet inte hur många år på raken jag varit där nu men det är verkligen riktigt kul, det finns massor av mat (förstås), köksskolor, kändiskockar, vinprovningar osv osv. I år är Tareq Taylor där, det ska bli kul att se när han lagar mat! Några av de andra kockarna som är där är tex Leif Mannerström, Alexandra Zazzi, Katja Palmdahl, Ulf Wagner, Gustav Trädgård Edin Dzemat mm mm.


Jag brukar alltid gå dit på fredagar när mässan startar. Tar ledigt från jobbet hela dagen och bara njuter hela dagen :-) Min sambo får vara packåsna för mycket påsar blir det ;-)


Kockduellen

Nu hoppas jag också att jag blir frisk tills på fredag för jag har varit förkyld och hostig de senaste dagarna, ja faktiskt de senaste 3 veckorna men nu har det eskalerat. Ska till läkaren idag och får förhoppningsvis någon stark hostmedicin så skiten försvinner.

Syns vi på mässan??

P.S Sök på "passion för mat" så får du upp alla mina gamla inlägg om mässan.



Kommentarer