måndag 10 april 2017

Helgens grillade mat och tips på god bbq-sås

Måndag, ny vecka nya tag. Tur jag bara jobbar 3 dagar ;-) Ska bli skönt med påskledigt.

I fredags så grillade vi igen. Denna gången blev det ryggbiff med kappa som helgrillades, recept hittar du HÄR och till det blev det ett kryddsmör, grillad sparris, majskolvar och ugnsgrillad lila sötpotatis.

grillad ryggbiff


Lördagen bjöd också på grillad mat i form av korv, sparris och sallad. Serverades med en himla god BBQ-sås som jag fick med i senaste Smakboxen. Johnnys BBQ sås, mycket god. Vi har alltid deras senap hemma i lite olika varianter, även hamburgerdressingen med rödlök och bacon är god. Tips om ni inte orkar göra er egen ;-)

Johnny´s bbq sås
Johnny´s bbq-sås

Enkel sallad till med gurka, tomat, cannelinibönor, fetaost, avocado och rödlök.


Nu ser jag fram emot helgens mat, har inte riktigt bestämt mig ännu men lutar åt lamm :-) Vad äter ni på påskafton?? Tar gärna emot tips på fräsch påskmat!!




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar