torsdag 20 maj 2010

Bruschetta på franskt lantbröd


Igår gjorde vi min favoritkvälls mat.....bruschetta! Smaskens.... Brukar oftast använda mig av franskt lantbröd till min bruschetta vilket blir riktigt gott. Receptet på själva brödet hittar du här.

Rosta en skiva bröd eller grilla den i grillpanna, dra med en halv vitlöksklyfta över skivan, behövs inte mycket. Lite olivolja och sedan varvar man skivad tomat, skivad mozzarella och basilikablad. Lite flingsalt över, lite mer olivolja och en skvätt balsamvinäger och så är bruschettan klar. Så gott i all sin enkelhet!

Det goda lantbrödet.....

3 kommentarer :

  1. Bruschetta är så gott!
    Jag ska göra avocadobruschetta till förrätt i morgon kväll. Låter gott med mozzarella på :)

    SvaraRadera
  2. Åh, ja-tack-gärna att jag skulle vilja äta en bruscetta just nu!:-)

    SvaraRadera
  3. Det enkla och rustika är det bästa! Nu blev jag sugen :-)

    SvaraRadera