Odlar alltid potatis varje år men i år blev det så himla lite, har bara en planta kvar nu tror jag :-( Ja, ja, får ta nya tag nästa år. Äter ju själv faktiskt inte heller potatis speciellt ofta och du kan läsa varför HÄR. Men, som sagt var, ibland äter jag och då ska det vara färskpotatis och helst också min egenodlade ;-)
Att göra sallad av potatisen är ju himla gott. Tillsätt dom grönsaker du tycker passar, jag tycker själv att rädisor, suger snap, sparris och tomater passar väldigt bra.
Du börjar med att koka din potatis, när den är klar delar du den i mindre bitar (låt den svalna lite först), blanda sedan ihop en dressing bestående av ca 3 msk olivolja, 1 msk rödvinsvinäger, 1-2 tsk dijonsenap, salt och peppar. Häll det över den varma potatisen och rör om. Sedan tillsätter du dom grönsakerna du vill ha med. Avsluta med att hacka i dill.
Till salladen grillade vi revben, flankstek och korvar. (Klicka på länkarna för recept) Gott, gott!
Att göra sallad av potatisen är ju himla gott. Tillsätt dom grönsaker du tycker passar, jag tycker själv att rädisor, suger snap, sparris och tomater passar väldigt bra.
Du börjar med att koka din potatis, när den är klar delar du den i mindre bitar (låt den svalna lite först), blanda sedan ihop en dressing bestående av ca 3 msk olivolja, 1 msk rödvinsvinäger, 1-2 tsk dijonsenap, salt och peppar. Häll det över den varma potatisen och rör om. Sedan tillsätter du dom grönsakerna du vill ha med. Avsluta med att hacka i dill.
Till salladen grillade vi revben, flankstek och korvar. (Klicka på länkarna för recept) Gott, gott!
Blev också en grekisk sallad och bearnaisesås till. |
Kommentarer
Skicka en kommentar