Jag funderar på att köpa en köttkvarn med korvhorn till min Kitchen Aid men skulle först vilja slänga ut frågan här på bloggen om någon av er, mina läsare, har testat kvarnen?? Bra, dålig?? Tillräcklig för att göra korv? Är den i plast bättre??
Tips mottages tacksamt ;-)
Bild lånad från Bagaren & Kocken |
Vi har den, i metall. Nu är det mest J som maler kött och gör korv hemma hos oss. Och det gör han med besked! Tror att han är nöjd. Han skulle väl möjligen önska sig att delarna gick att diska i maskin, men man kan inte få allt.
SvaraRaderaTänker fröken Dill
Nu kanske ni redan köpt den, men jag har den i plast och den är helt underbar, alla delar går i diskmaskinen och finns inget godare än hemmagjorda hamburgare på ryggbiff och entrecot =)
SvaraRaderaSå min rekomendation är den i plast, fått höra att den ska vara bättre gentemot att ta upp och avge smaker vilket tydligen den i aluminium gör..