tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post7537688089762724890..comments2024-02-25T14:06:05.612+01:00Comments on Mat och odla: Förvaringstips för frukt och grönsakerMartinahttp://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-83408564409344281362009-09-30T15:11:49.333+02:002009-09-30T15:11:49.333+02:00Jag har också hört det där om äpplen. Kan det verk...Jag har också hört det där om äpplen. Kan det verkligen fungera? Spännande!<br />Rotfrukter brukade jag (när jag fick överskott) förvara i lite fuktig sand i en sval mörk källare.<br />Lök vill vara svalt, torrt och mörkt. Antar att en sådan där fin lökkruka i terracotta är smart att ha t ex i skafferi eller på ett torrare ställe i en källare.<br />Jordärtskocka är jättesvårt att förvara. Jag odlar i hink, slänger lite isolering över när det fryser och tar in hela hinken för tining när det är dags att äta sockan.<br />Majskolvar kan man frysa som de är.<br />Hälsningar från fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com