tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post2476580228180663226..comments2024-02-25T14:06:05.612+01:00Comments on Mat och odla: Sådd av chili, aubergine och rosmarinMartinahttp://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-52951914552052375322012-02-24T22:06:28.946+01:002012-02-24T22:06:28.946+01:00Vilket vårtecken! O vilken snygg aubergine!Vilket vårtecken! O vilken snygg aubergine!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-301093694636678582012-02-23T14:38:01.157+01:002012-02-23T14:38:01.157+01:00Espelette har jag brukat odla, köper man en påse h...Espelette har jag brukat odla, köper man en påse har man så det räcker livet ut se, enkelt att samla frö själv.<br />Välkommen att tävla om en odlingslampa till sådderna på moliden12.blogspot.comTor Olssonhttps://www.blogger.com/profile/02556255819137778810noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-41605571088128013252012-02-23T07:10:26.173+01:002012-02-23T07:10:26.173+01:00Grattis till sonen. Jag gillar mycket aubergine, h...Grattis till sonen. Jag gillar mycket aubergine, hoppas du för bättre skörd i år. Den är svårt att odla, då behöver den mycket fukt.Pralin från matmedmerahttp://www.matmedmera.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-79576940727487959972012-02-20T19:22:10.431+01:002012-02-20T19:22:10.431+01:00Kul att vara igång. Jag är lite senare. Har bestäl...Kul att vara igång. Jag är lite senare. Har beställt mina fröer nu så till helgen kanske jag kan så. :-)Frejdahttp://frejdastorp.bloggplatsen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-28324676311762876322012-02-20T13:37:19.371+01:002012-02-20T13:37:19.371+01:00Espelette, vad spännande, aldrig hört talas om! Ja...Espelette, vad spännande, aldrig hört talas om! Jag som just bestämt mig för att hålla mig till Serrano, Jalapeno, Etna, Tabasco och Aji Amarillo...<br />Förstår att du blev sugen på att odla den vackra auberginen igen! Jag har aldrig lyckats särskilt bra med aubergin, inte ens när jag hade växthus. Blev visseligen en del frukter, men också en massa ohyra på på plantorna som var svår att bekämpa på de ludna bladen...Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-86302772017382640042012-02-20T11:24:19.778+01:002012-02-20T11:24:19.778+01:00Hej!
Kul att du valt Espelette, Det är min favori...Hej! <br />Kul att du valt Espelette, Det är min favoritchili. Du kommer inte bli besviken, Den är väldigt användbar både som färsk och torkad, Som du säkert vet är den en kultförklarad i Frankrike och den från byn Espelette säljs dyrt med AOC-märkning. Jag sålde en del av min skörd torkad till en fin restaurang - så god är den...<br />Lycka till<br />MalinMalinhttps://www.blogger.com/profile/07363493539014837837noreply@blogger.com