Älskar sparris och är så glad att det är säsong för den igen! Den svenska får vi nog vänta med ett tag men det finns ju spansk och italiensk nu i affärerna i alla fall. Jag tycker det är supergott att bara grilla sparrisen som den är med lite olja, salt och peppar men det är också gott att tex ha den i en lasagne som den här nedan.
Den här lasagnen är superenkel och jag har bloggat om den tidigare. Gör en vanlig köttfärssås. Som plattor använder du aubergineskivor som du först steker lite lätt. Varva färs med auberginen och toppa med mozzarellaskivor och sparrisar. Krydda med oregano. In i ugnen på 225 grader i ca 25 min. Färdigt! :-)
Den här lasagnen är superenkel och jag har bloggat om den tidigare. Gör en vanlig köttfärssås. Som plattor använder du aubergineskivor som du först steker lite lätt. Varva färs med auberginen och toppa med mozzarellaskivor och sparrisar. Krydda med oregano. In i ugnen på 225 grader i ca 25 min. Färdigt! :-)
Kommentarer
Skicka en kommentar