Tips på en fräsch efterrätt till påskafton kommer här! Oftast så kör man kanske en 3-rätters vid stora högtider såsom påskafton och då tycker jag det är godast med en lätt och fräsch efterrätt. Den här efterrätten är just det. Yoghurt, granola, bär och frukter, mums!
Mängden beror på hur många portioner du ska göra.
Ta fram de frusna hallonen och häll över lite socker. Låt stå tills de tinat lite, mosa sedan med en gaffel så det blir som en sås.
Ta fram lämpliga serveringsglas. Bottna med lite yoghurt, sedan hallonsåsen, granola, hallon, blåbär och mango. Börja sedan om från början och avsluta med fina bär på toppen.
Mängden beror på hur många portioner du ska göra.
Ingredienser
yoghurt, tex mild grekisk yoghurt
frysta hallon
lite socker eller sötströ
blåbär
färska hallon
färsk mango
Ta fram de frusna hallonen och häll över lite socker. Låt stå tills de tinat lite, mosa sedan med en gaffel så det blir som en sås.
Ta fram lämpliga serveringsglas. Bottna med lite yoghurt, sedan hallonsåsen, granola, hallon, blåbär och mango. Börja sedan om från början och avsluta med fina bär på toppen.
Kommentarer
Skicka en kommentar