Hur har ni det, har ni tröttnat på julmaten ännu? ;-) Vi har som sagt var haft magsjuka här i huset och så när vi väl har ätit så har det blivit rester, inte haft ork att laga något annat. Tänkte i alla fall tipsa om ett väldigt gott sätt att tillaga pulled pork på nämligen med Crock poten. Jäklar vilken skillnad det blev mot att göra det i ugnen, så himla mört kött!
Jag gick efter mitt vanliga recept men körde istället för i ugnen på lägsta läget på Crock poten i ca 7½ timme, mums! Till detta blev det en coleslaw som jag gjorde så här:
Ingredienser
½ vitkålshuvud
en stor morot
1 dl majonäs
1 dl matlagningsyoghurt
1 msk rödvinsvinäger
1 riven vitlöksklyfta
salt och peppar
Strimla kålen och moroten och lägg i en skål. Tillsätt resterande ingredienser och rör om. Smaka av med salt och peppar. Servera med den dragna grisen och lite god guacamole.
Avnjutes med fördel med en julöl av märket Oppigårds Winter ale, ett mycket gott och smakrikt julöl! God fortsättning på er!
Att inte crock pot blev årets julklapp när pulled pork var ett av årets mest sökta ord?!
SvaraRaderaHua, vad jobbigt med kräksjuka! Hoppas ni kryar på er snart. Känns som det är lite här och var och närmar sig!