Det här receptet hade vi som förrätt på påskafton tillsammans med Pata Negra Rosé, ett rosa bubbel som passade alldeles utmärkt till förrätten. Smakade som en champagne, fast lite sötare, mycket gott! Ägg- och räkröran hittade jag inne hos Made by Mary. Har ni inte vart inne hos henne så kika in, hon har fantastiskt fina bilder!

Ingredienser
250 g räkor med skal eller ca 100 g utan
3 st hårdkokt och kalla ägg
1 dl finhackad dill
2 msk riven pepparrot
1 dl majonäs
hjärtsalladsblad

Grovhacka räkorna och äggen och lägg i en skål. Tillsätt hackad dill, riven pepparrot och majonäsen, rör om. Lägg upp salladsbladen på ett uppläggningsfat och fyll på med lite röra i varje. Räcker till 8 blad.

Vintest i samarbete med PrimeWine.

Kommentarer

  1. Tjusigt, jag längtar tills man kan odla egen gem-sallad!

    Hälsar fröken Dill

    SvaraRadera

Skicka en kommentar