Gjorde hemlagade fiskpinnar med remouladsås i helgen som gick. Så mycket godare än de tråkiga fiskpinnarna som man köper i affären. Jag använde mig av kolja denna gången. Visst är det lite klet och pill med att göra egna men det kan det ju vara värt ibland när man har mera tid. Till fiskpinnar gör man en sk dubbelpanering, dvs man vänder först fisken i vetemjöl som kryddats med salt och peppar, sedan vänder man den i ägg och sist i ströbröd. Stek sedan pinnarna i smör ca 1 min på varje sida, ganska hög värme, dom ska få färg.
Dessa serverades sedan med den hemlagade remouladsåsen, kokt potatis och broccoli.
Dessa serverades sedan med den hemlagade remouladsåsen, kokt potatis och broccoli.
Visst är det gott och visst har man slutat köpa fiskpinnar i butik sedan man börjar göra egna! Och hemlagad remoulad går inte av för hackor.
SvaraRaderaRemoulad - GALET gott!
SvaraRaderaTycker Dillen