Ja, iallafall för mig. Köpte en låda som vi nu har suttit och smaskat på. Riktigt goda var dom faktiskt, söta och helt perfekta. Jag tycker det är allra godast att äta dom som dom är, inget socker, ingen glass, bara härliga jordgubbar rakt av.
Mina egna gubbar är inte klara ännnu. Dom som jag odlar i en kruka har kommit rätt så långt som ni kan se nedan men dom som står i grönsakslandet har inte fått så stora bär ännu men blommar iallafall för fullt.
Har ni ätit några svenska jordgubbar ännu??
Nähä, inte har jag ätit gubbar ännu, men stått och andats in de förföriska dofterna från torgets jordgubbshandlare har jag gjort... men det var gubbar från Italien, så den dagen avstod jag köpet.
SvaraRaderakramkram Hillevi på Tankar från Trädgårdsmästaren
Vi har också smaskat i oss av de små röda, så gott. Helst äta dom solvarma direkt från plantan... om man nu har lyckan att ha sådana:)
SvaraRaderaInga jordgubbar än men likt Hillevi har jag sniffat jordgubbsdoft på torget.:) Har funderat på att börja odla egna men kommer inte riktigt till skott...
SvaraRaderaJajjamän, jag har ätit! Sååå gott!
SvaraRaderaHej Martina,
SvaraRaderaär du snäll och kikar in på min blogg...du har nämligen vunnit lite kryddor...
Hälsningar Nadja
Oj, sicken lyx med svenska! Jag håller faktiskt med dig i det med att de ska ätas som dom är...guuu so gott!
SvaraRaderaåt det i helgen faktiskt! godast tycker jag det är att äta jordgubbar med (ovispad) grädde och socker. mm.
SvaraRadera