Ingredienser
1 ring falukorv
2 gula lökar
2 gula lökar
smör
2 msk tomatpuré
½ köttbuljongtärning + 3 dl vatten
2 burkar krossade tomater
2 burkar krossade tomater
2 tsk senap
salt och vitpeppar
5 färska champinjoner i bitar
2 msk bostongurka
1 dl vispgrädde
1 dl vispgrädde
Bryn korven i smör i en stekpanna, lägg sedan över i en gryta. Fräs sedan löken i en klick smör, tillsätt tomatpurén och bryn någon minut till, lägg sedan över löken i grytan och rör om. Tillsätt köttbuljong + vatten, tomatkross och senap och koka upp. Salta och peppra och låt sedan puttra i ca 10 min.
Fräs champinjonerna i smör. Lägg i dem i grytan tillsammans med gurkan. Tillsätt grädden och koka någon minut tills allt blivit varmt.
Servera med makaroner och kokta grönsaker.
Kommentarer
Skicka en kommentar