Kyckling paneng red curry


Ja, vi fortsätter väl på temat snabblagad vardagsmat ;-) Jag har kvar en hel del produkter sedan jag var på tastecasting med Santa Maria och valet igår föll på en "cookingsauce" som heter "Paneng red curry". Den består av en kryddblandning och kokosmjölk, allt i ett. Bara till att woka kycklingen, tillsätta lite grönsaker om man vill det och sedan hälla på såsen och servera med tex nudlar som vi gjorde. Perfekt och snabbt!

Ingredienser för 4 portioner:
3 st kycklingfileér
1 påse paneng red curry
1 stor morot
sockerärtor
1pkt fullkornsnudlar
matolja

Strimla kycklingen och slanta moroten. Woka i några matskedar olja, lägg i sockerärtorna och tillsätt sedan såsen. Koka nudlarna och blanda sedan i dom i woken.

Kommentarer

  1. Det är så gott med thaimat. Vi köpte hämtmat från vår thaikiosk idag. Ska hålla utkik efter kryddorna, då går det ju riktigt fort.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar