tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post8747363529168486631..comments2024-02-25T14:06:05.612+01:00Comments on Mat och odla: BlåbärssyltMartinahttp://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-58632356771316464632010-08-04T23:56:45.403+02:002010-08-04T23:56:45.403+02:00Oj då, nä, björnar vill man ju inte stöta på i blå...Oj då, nä, björnar vill man ju inte stöta på i blåbärsskogen! Kanske dom försvinner när dom ätit sin del ;-)Martinahttps://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-77159379669031870882010-08-04T22:44:48.504+02:002010-08-04T22:44:48.504+02:00Men vet du vad, jag måste få berätta en sak för di...Men vet du vad, jag måste få berätta en sak för dig apropå blåbär. Innan jag for på sommarkollo åt vi upp sista blåbären från förra året hemma eftersom jag visste att jag skulle fylla på förråden. I min blåbärsskog utfärdades det björnvarning så det blev ingen blåbärsplockning. Surt. Fram tills jag idag tittade i mammans och pappans frys och hittade blåbärsburkar från förra året med mitt namn på. Tur i oturen. Gamla bär är bättre än inga bär alls. Jag tror jag ska koka din sylt på några av dom. Blåbär och vanilj ärn en fin kombo! :-)tinahttp://www.pickipicki.senoreply@blogger.com