tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post7602100463538371389..comments2024-02-25T14:06:05.612+01:00Comments on Mat och odla: Grillad bogstek med foliegrillade grönsaker och Per Morbergs rödaMartinahttp://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-29600568080835958612013-05-21T14:14:41.154+02:002013-05-21T14:14:41.154+02:00Gud så gott! Å vad smart att lägga grönsaker i sån...Gud så gott! Å vad smart att lägga grönsaker i såndär folielåda och ställa på grillen! Det ska jag prova!<br /><br />Kram C Mitt liv som fru Lhttps://www.blogger.com/profile/03780634349154508566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-368886043115226062013-05-19T16:09:24.867+02:002013-05-19T16:09:24.867+02:00Vi har också provat hans röda vin och det föll oss...Vi har också provat hans röda vin och det föll oss väldigt mycket bättre i smaken än bubblorna hans. Visst gillade vi dom lite, dom också, men vinet var bra mycket bättre:)<br />Härliga sommarbilder, tänk snart är den verkligen här på riktigt! Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-48544600829520323222013-05-19T11:16:23.393+02:002013-05-19T11:16:23.393+02:00Det där såg inte så dumt ut. Och visst är värmen u...Det där såg inte så dumt ut. Och visst är värmen underbar att äntligen få uppleva efter den här långa sega vintern. Jag trodde väl aldrig att den skulle komma.<br /><br />Med värmen växer ju också allt möjligt bättre, inklusive min gräsmatta, så idag blir det en insats på 2-3 timmar att klippa den. :-)Frejdahttp://frejdastorp.bloggplatsen.senoreply@blogger.com