tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post1683653463614912339..comments2024-02-25T14:06:05.612+01:00Comments on Mat och odla: 100 år gammal surdeg!Martinahttp://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-2167394191548185152013-02-05T23:20:59.161+01:002013-02-05T23:20:59.161+01:00Oj, coolt! Är verkligen en periodare när det komme...Oj, coolt! Är verkligen en periodare när det kommer till surdegsbakande, men suget brukar slå till i mars/april. Får se om det kommer i år med! :=)Charlottahttp://www.matrepubliken.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-19645061892526960712013-01-31T21:58:43.530+01:002013-01-31T21:58:43.530+01:00Oj då, visst inte ens att en deg kunde överleva så...Oj då, visst inte ens att en deg kunde överleva så länge. Vilken häftig grej, hoppas du får många goda bröd från den. Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-25303000654192203162013-01-30T19:28:53.977+01:002013-01-30T19:28:53.977+01:00Wow, 100 år är ju helt otroligt! Spännande att se ...Wow, 100 år är ju helt otroligt! Spännande att se hur brödet blir :)Marja - Baka Sockerfritthttp://bakasockerfritt.blogg.se/noreply@blogger.com