tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post1371204215846295361..comments2024-02-25T14:06:05.612+01:00Comments on Mat och odla: Panerad kyckling med tomatsalsa och mozzarellaMartinahttp://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-60936192955855910172011-01-27T15:59:32.333+01:002011-01-27T15:59:32.333+01:00Det är ju inte roligt att vara sjukskriven, men pe...Det är ju inte roligt att vara sjukskriven, men perfekt att kunna kika på lite matlagningsprogram. Jag hinner nästan aldrig kika på dem, för de krockar med allt annat hemma.<br />Detta låter jättegott.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2608594922566668783.post-62706535131956732842011-01-26T16:45:52.654+01:002011-01-26T16:45:52.654+01:00Visst är det roligt med alla repriser på matlagnin...Visst är det roligt med alla repriser på matlagningsprogrammen, så mycket man helt glömt bort. Och att se hur kockarna har förändrats genom åren, för de har de verkligen, både på bredden och till sättet...<br />Vi har provat att panera kyckling någon gån, bl.a i cornflakes, och det blev smaskens. Denna rätten låter ju supergod!Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com