Knytkalas och Melodifestival

Inlägget i samarbete med Smakbox

Redan söndag, suck vad helgen går snabbt. Men det har varit en riktigt bra helg i alla fall. Vi inledde helgen med att öppna årets första Smakbox som denna gång hade temat "knytkalas". Massa godsaker tyckte barnen som har smaskat både på det ena och andra den här helgen ;-)

smakbox

smakbox

Min favorit i denna lådan var definitivt knäckebrödet Skedvi bröd som ni ser längst bak på bilden. Handgräddat knäckebröd som var otroligt gott! Barnen gillade förstås kokosollarna och nachochipsen :-)

smakbox knytkalas
En del av innehållet som avnjöts i soffan på kvällen tillsammans med lite spel.
I lördags så var jag och dotter och kollade på genrepet på Melodifestivalen som var på Scandinavium här i Göteborg. Riktigt kul att se faktiskt, vilken produktion det är. Vi kollade givetvis in livesändningen på tv:n senare på kvällen och våra favoriter Samir & Viktor vann såklart.

Melodifestivalen genrep
Melodifestivalen deltävling 2, genrep

Matmässigt då, jo i fredags så var det ju dags för räksoppan som jag ju skrev om i veckomatsedeln. I lördags blev det grillad fläskkarré med grönsaker och bearnaisesås och idag blev det en korv stroganoff. Inte mycket att blogga om då jag ju redan gjort det ett antal gånger ;-)

Nu laddar vi för en ny vecka och en ny veckomatsedel, återkommer med den imorgon!










Kommentarer