Grönsakspytt med köttfärssås

Sitter i soffan med ett glas rött och en bit choklad :-) Härliga fredag! Idag fick vi äntligen se solen igen, härligt! Idag önskade barnen tacos så då fick det bli det. Tacos behöver ni inte recept på antar jag ;-) Igår dock så gjorde jag en köttfärssås, barnen fick spaghetti till men jag gjorde en grönsakspytt till mig själv.


Jag äter mycket grönsaker och jag tar oftast det jag har hemma helt enkelt och steker ihop det. Den här gången blev det morötter, blomkål och purjolök. Stekte i smör tills allt blev hyfsat mjukt, tillsatte sedan färsk spenat, pumpafrön och solrosfrön. Salt och peppar och det är klart. Enkelt och väldigt gott! Åh vad jag längtar tills jag kan skörda mina egna grönsaker igen.....

Min köttfärssås har jag bloggat om tidigare och om ni följer länken så hittar ni mina tips på att få den allra bästa köttfärssåsen. Det finns lite tips och trix som man kan ta till.

grönsakspytt

köttfärssås

Nu hoppas vi på en skön helg och lite mer sol!

Ni vet väl att ni kan följa mig på Instagram! Där lägger jag ut lite mer, framför allt på Instastory. Jag heter @matochodla.

P.S Hoppas ni gillade min film som jag gjorde på kålmoset! Ni hittar den HÄR. Tipsa mig gärna om vad ni vill att jag ska filma mer för maträtter!



Kommentarer