fredag 9 oktober 2015

Sponsrad video - Avsnitt 4: Tonåringar


Många tonåringar kan tänka sig tusen saker som är roligare än att äta middag tillsammans med familjen. Men även om man inte behöver äta ihop varje dag är det bra att få till några gemensamma middagar i veckan. Så hur gör man för att locka tillbaka tonåringarna till matbordet?

Ja, jag har ju inga tonåringar hemma just nu eftersom mina barn bara är 4 och 9 men redan nu tycker jag att det här börjar bli ett problem. Nja, inget större problem förstås för mina barn lyder ju mig....än så länge, tonåringar är det ju värre med. Men iallafall, jag tycker definitivt det är viktigt att man äter ihop, kanske inte varje dag i veckan men enligt videon nedan så får ju tonåringar som äter middag med sin familj fler än 4 ggr i veckan högre betyg så minst 4 ggr då ;-) Middagen är väl ett perfekt tillfälle att kunna berätta om sin dag, vad har hänt på jobbet, i skolan, på dagis osv. Men precis som tonåringarna säger i videon...inget förhör ;-)

Missa inte när Martina Haag och Mogge Sseruwagi utforskar nojor och situationer som hindrar oss från att umgås mer tillsammans. Till sin hjälp har de bland annat beteendevetare, sakexperter och inredningsexperten Jon Eliason, som leder dem på vägen med insikter och en massa smarta inredningstips.

Kika gärna på videon och berätta gärna hur just ni gör i er familj för att få ihop hela familjen till middagen!Sponsrat inlägg

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar