onsdag 3 juni 2015

Sponsored Video: NESPRESSO HÅLLBARHETSARBETE

Dricker du kaffe? Ja, tänkte väl det ;-) Tänker du på varifrån ditt kaffe kommer, hur miljön ser ut och hur kaffeodlarna har det? Nä, kanske inget man går och tänker på hela tiden men detta är ju faktiskt jätteviktigt tycker jag. Och jag tror absolut att det är så att ett kaffe blir godare om det odlas på rätt sätt, om man tar hänsyn till miljön och odlarna.

Nespresso är helt övertygande om att det är så här. Och för att dom ska kunna leverera kaffeupplevelser i världsklass måste dom hela tiden se till att ha harmoniska och hållbara förutsättningar för både omgivningarna där kaffeträden växer och för människorna som odlar, vårdar och skördar kaffet.

Det är därför Nespresso, tillsammans med 63.000 kaffebönder i elva länder från Indien i öst till Costa Rica i Centralamerika, jobbar efter AAA-programmet. Genom AAA tar dom ansvar inte bara för att du ska få kaffe i världsklass, utan även för att skydda miljön och se till att förbättra levnadsvillkoren för kaffebönderna och deras omgivning. Kika in videon nedan för mer info!

Sponsrat inlägg

2 kommentarer :

  1. Bra, håller med! Det borde skrivas mer om sånt.
    Gillar Nespressos kaffe väldigt mycket också :)

    /Em

    SvaraRadera
  2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvaraRadera