Idag är det ingen vanlig dag....... :-)


Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag :-) Smygstartade firandet igår kväll med lite gott rött vin, oliver, god ost och frökex och en ny (i alla fall för mig) lakritschoklad. Jättegott allting! Vinet "The fat lady sings" är ett Ripasso vin av hösta kvalitet är gjort enligt Ripasso metoden där druvorna fått jäsa tillsammans med skal från Amarone vin för att få extra struktur och fyllighet. Passar lika bra till mat som att dricka själv. Det här är en specialutgåva som är framtagen speciellt för Systembolaget. Vinet har nr 78921 och finns i beställningssortimetet. Kostar 109 kr.  Mycket gott vin!



Imorse blev jag väckt av resten av familjen med paket och kaffe på sängen. Mys pys! Fick fler fat ifrån Mateus som jag samlar på och dom superläckra gourmet kryddkvarnarna som ni ser nedan. Den ena med himalayasalt och den andra med en grillblandning. Tack familjen!


mateus

I eftermiddag blir det kalas och då ska grillen åka fram tänkte jag. Passar ju perfekt en dag som denna då solen skiner från en nästan klarblå himmel.....dagen till ära ;-)




Kommentarer