Boozt på Mallorca - Vilka dagar vi har haft!!

Mina härliga resekompisar!
Nu är jag hemma ifrån en helt underbar resa till Palma, Mallorca med "Booztgänget". Vilka dagar vi har haft! Dem har varit fyllda med skratt, glädje, träning, dans, powerwalk, underbara vyer, god mat och dryck, grym shopping, salta bad och mycket sol J Kan man begära något mer??? Eventet arrangerades av Annika Sjöö och Camilla Emring som är två helt underbara tjejer, glada och inspirerande.

Våra härliga arrangörer Camilla, Marie och Annika.

Vi bodde på Hotel Feliz som är ett svenskägt hotell och hotelldirektören Mats hade full koll på allt och var supertrevlig. Vi bodde så att vi hade ungefär en 20 min promenad in till stadskärnan och ungefär samma sträcka åt andra hållet så kom man till stranden. Perfekt ;-)

Varje morgon så fick vi en fantastisk frukostbuffé som innehöll allt man kan tänka sig och önska. En bra grej jag inte har tänkt på är att dem hade stekt på serranoskinka på samma sätt man steker bacon, mycket gott! Luncherna intog vi dels inne i Palma stad men även på stranden, det blev en del caesarsallad kan jag säga ;-) Gott och enkelt i värmen!

Frukostbuffen var fantastisk, allt man vill ha fanns där!

Caesarsallad på stranden!
I eventet ingick det två middagar, en tapasafton och en barbequeafton och även en cavaprovning. Vi fick stora gambasräkor (tror jag dem heter) som var så otroligt goda, ni ser dem på bilderna nedan. Känns som att middagarna var Paleoanpassade vilket passade mig utmärkt. Kött/fågel/fisk/skaldjur, mycket grönsaker och goda majonnäser, behöver man något mer??? ;-) En kväll var vi inne i Palma och åt själva. Jag och min kompis Ulrika delade på en helt fantastisk tallrik med grillad fisk och skaldjur. Jag älskar ju skaldjur och fisk så jag var i mathimlen kan jag säga J. Det blev en hel del cava under dessa dagar, mycket gott men jag känner att det kan räcka med cava nu för ett tag ;-) Har även druckit god jordgubbsmojito och sangria, gott, gott!

Tapastallrik!

Jordgubbsmojito :-)

Barbequetallrik!
Grillad fisk- och skaldjurstallrik, mums!
Vädret var helt perfekt, tror vi hade runt 25-26 grader varje dag och som ni ser nedan var stränderna och vattnet fantastiskt. Så härligt med riktigt salt vatten tycker jag även om sanden sätter sig precis överallt. Jag kan verkligen rekommendera Palma. Kanske inget ställe man åker till med barn och spenderar flera dagar men om man är på Mallorca så tycker jag definitivt man ska åka in till Palma en dag och shoppa loss. Barn (och männen) brukar ju inte tycka det är så himla kul med shopping ;-) Men att åka iväg så här med ett tjejgäng till Palma är ju helt perfekt. Vi var 4 tjejer som kände varandra sedan innan och totalt ca 75 tjejer på hela eventet (tror jag).



Vi hann ju med en hel del träning också, powerwalk på morgonen upp till ett slott som låg på toppen av ett berg. Belöningen var en fantastisk utsikt över Palma. Ett sambapass och ett tabatapass med Annika blev det också, jättekul!

Annika pushar på oss!

Trötta och svettiga efter tuff powerwalk upp för berget :-)

Tack Annika och Camilla för ett grymt evenemang och vi ser fram emot Boozt Falkenberg till hösten! Tack även till mitt grymma resesällskap i form av Tanja (som för övrigt fyller 40 år idag! Hipp hipp hurra!!!), Ulrika och Sari, vi har haft det jättekul ihop tycker jag och det här får vi göra om J





Utsikt från vårt hotell.






Kommentarer

  1. Såå kul å läsa! Tack själv.....<3

    SvaraRadera
  2. Det låter helt suveränt underbart. Vad kul! Hoppas allt är bra med dig.

    SvaraRadera
  3. Åhh... var du med där! Följer Annika på Instagram och blev så sugen på en träningsresa. Man borde prioritera sig själv lite mer. Kan tänka mig att det är en otrolig kick att åka iväg och bara göra det man tycker är kul: träna, äta gott och flamsa med tjejkompisar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, en träningsresa måste du åka på! Det är verkligen kul och ger en energikick! Sol och värme är ju inte helt fel ;-)

      Radera
  4. Tack för ditt härliga inlägg om hotell Feliz och Palma. Vi är på väg dit på tisdag för en veckas semester på hotellet :D ...behöver jag skriva att vi längtar... ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar