Löpning, grillning och njutning!

God förmiddag på er! Här tar vi det lugnt än så länge. Har ätit frukost och sitter nu och slappar i soffan med datorn i knät. Var precis inne på Campadre och beställde några snygga armband från Icon Design. Dom har ju så snygga armband och halsband så när dom säljs billigt på Campadre får man passa på :-)


Gårdagen bjöd först på löpning efter att jag hämtat mina nya sköna och snygga Nike Pegasus från Stadium. Sedan blev det en god drink på altanen med en påse nötter som jag fått hem för smakprov. Påsen heter Trippel och är från Den lilla nöttefabriken. Det var jordnötter, spröda mandlar och honungsrostade nötter i påsen, rostade i rapsolja. Jättegoda nötter, kanske det borde vara lite mer salt tycker jag men Jonny tyckte det var dom godaste nötterna han smakat :-)


Maten bestod senare på kvällen av grillad fläskkarre med en tomatsalsa, stekta marinerade morotsskivor och en sallad. Mums!


Idag blir det fisksoppa här hos oss och imorgon ska jag ge mig på en sk pulled pork. Såg när Tina gjorde den i sitt program "Tina besöker" häromdagen, såg så gott ut så jag måste prova!!

Uppdaterat: Receptet hittar ni HÄR.

Ha nu en go dag därute!!

Kommentarer

  1. Pulled pork är såååå gott, behövs bara lite goda grönsaket, krämig feta, vitlöksklyftor, oliver, guacamole å majskolv till. Har även testat med rotisar i ugn, källarfranska å cole slaw, burritos, men tycker att småplock är godast till. Skall bli kul å se vad du tycker. Kram

    SvaraRadera
  2. Pulled pork är ljuvligt gott! Vi brukar servera vår i pita tillsammans med bland annat mangosalsa: http://www.pickipicki.se/2012/03/nar-maten-ar-lite-for-god/

    SvaraRadera
  3. Pulled pork, absolut gott är det! Hoppas det smakade bra.

    Vilka häftiga glas ni ser ut att njuta er fredagsdrink i.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar