Skön lördagsfrukost med egengjord müsli



Igår började jag jobba igen efter att ha varit föräldraledig i lite över 1 år. Det var med blandade känslor jag gick till jobbet tidigt på morgonen, tyvärr sov Rasmus fortfarande så jag fick inte ens säga hej då :-( Men sån är jag, jag vill hellre vara så tidigt på jobbet som möjligt för att kunna komma hem tidigt och vara med min familj. Jonny ska vara hemma nu med Rasmus fram till semestern men jag ska fortfarande vara ledig en dag i veckan iallafall vilket ska bli riktigt skönt!


Mitt hjärta!
Idag är det iallafall lördag och hela familjen får vara tillsammans hela dagen igen, skönt! Började dagen med en god frukost, kesella blandat med grädde och vanlijspulver tillsammans med lite blåbär och egengjord müsli. Grundreceptet kommer ifrån boken "Viktminskning med LCHF". Massor med enkla och snabblagade LCHF recept! Jag hade inte alla ingredienser till müslin hemma så jag gjorde den på det jag hade helt enkelt vilket var gojibär, torkade tranbär, kokosflingor, solrosfrön, linfrön och mandel. Bara till att hacka ihop och blanda. Jag tog en halv burk kesella och blandade med 1 msk vispgrädden, tillsatte en nypa vaniljpulver och lite kokossocker. Kastade över några frusna blåbär också ;-) Blev jättegott och faktiskt riktigt mättande, jag åt ett kokt ägg till också.


Idag skiner solen här i Göteborg och vi ska in en sväng till stan, annars blir det lugnt. Blir väl till att kika på Melodifestivalen ikväll även om jag nästan alltid tycker att det är rena rama skiten. Dock kanske det blir lite bättre nästa helg när Joacim Cans ska vara med eller varför inte sista helgen då Ralf Gyllenhammer ska vara med ;-) Ha nu en go helg och glöm inte att gå in och rösta på "The Black Box".

Kommentarer

Skicka en kommentar