måndag 3 maj 2010

Kycklingspett med goda såser


I helgen blev det grillning igen. Denna gången gjorde vi kycklingspett. Kycklingen fick först ligga i marinad några timmar bestående av olivolja, kryddor och rivet citronskal. Sedan grillades dom ihop med majskolvar.



Till detta så gjorde jag två olika kalla såser, båda baserades på turkisk yoghurt, den ena med mango chutney och den andra blev med mosad fetaost och pepparmynta i. Mycket mumsiga!



Till detta serverades det klyftpotatis och en enkel grönsallad.

Lite bilder på första båtturen för i år måste jag ju också visa. Så här tomt är det på havet så här års! Härligt!!



2 kommentarer :

  1. Härligt! Både med smaskiga såser och årets första båttur. Idag fick jag reda på när jag kan hälsa på mina kära vänner på västkusten i sommar. Då kanske det kan bli en båttur. God mat lär det bli i alla fall. :-)

    SvaraRadera
  2. För mig räcker det med kött, sallad och smaskiga såser! Så gott!

    SvaraRadera